Leti na vodi

LIFT3

Najbrži i najtrajniji eFoil donosi iskustvo koje traje duže od svih.

Široku ponudu Foil hardvera je moguće u potpunosti prilagoditi individualnim potrebama.
Mi smo ti kojima svoje poverenje daju najvažnija imena surfa onda kada hoće da isprobaju nove
mogućnosti koje će definisati zaostavštinu po kojoj ćemo ih pamtiti.

Tehnička Anatomija


Šta čini jedan eFoil?

eFoil koristi naprednu litijum-jonsku bateriju koja pokreće tihi električni motor, sakriven unutar u potpunosti karbonskog kućišta hidroglisera.


Ručno upravljanje putem bežične Bluetooth kontrole dozvoljava ti do dva sata vožnje za dva sata punjenja.

Izaberi svoju dasku


Lift3 daske donose inovativni oblik za još veću lakoću upravljanja i korišćenja. Osim unapređene konstrukcije, nove veličine dasaka karakteriše i manja težina i povećana otpornost – što Lift3 daske čini u najlaganijom i najjačom eFoil opcijom na tržištu.

4’9 Sport eFoil

5’4 Cruiser eFoil

Od tihog do skoro nečujnog.

Uz Lift 3, unapredili smo fine detalje dizajna u nameri da buku pretvorimo u tišinu,
tako da kada letiš…
budete tu samo ti i Majka Priroda.

Lift Foils Tehnologija


Motori

Lift3 motori bez četkica su dizajnirani i proizvedeni od strane apsolutno najboljih inženjera u industriji. Postigli smo ono što niko od konkurencije nije, i stvorili originalni motor za direktnu vožnju kome nije potrebno održavanje, oslobođen kabaste opreme. Lift3 eFoil motor je ekstremno efikasan i tih pri kretanju kroz vodu i poseduje dovoljno snage da povuče čak dva vozača u isto vreme.


Propeleri

Lift3 propeleri su čista preciznost mašinski napravljena od čvrstog bloka aluminijuma. Ručno poliramo i balansiramo svaki deo do savršenstva pre nego što ga dovršimo tvrdim eloksiranjem. Lift propeleri su tačka u kojoj se ,,teorija susreće sa praksom’’. Inženjeri će ih prepoznati kao umetnička dela, a vozači će umeti da cene njihovu izuzetnu pouzdanost.


Mlaznica

Našu zaštitnu mlaznicu redefinišemo iz godine u godinu, i to ne samo da bismo ponudili bezbednost i spokoj vozačima, već i zbog postizanja bolje hidrodinamike i stabilnosti tokom cele vožnje. Uz našu novu konstrukciju pogona, Lift nudi iskustvo kakvo ne može da se dobije nigde drugo.


Naši materijali i procesi

Lift eFoil rešenja su napravljena uz pomoć visoko prefinjenih čelčnih alata koji se koriste za izradu delova od karbonskih vlakana na ekstremno visokim temperaturama. Izrađujemo ih istom tehnikom koja se koristi za proizvodnju materijala za trkačke automobile. Mi smo jedina eFoil kompanija koja koristi ovako napredne procese.

Rezultati?
Jedinstveno karbonsko vlakno nalik mermeru, laganije i jače od naših prethodnih modela – i najlakši eFoil hidrogliseri na tržištu danas.

Da i ne pominjemo – neverovatnog izgleda.

Kontaktiraj nas.

Strastveni smo po pitanju naših proizvoda i važno nam je
da naši kupci dobiju najbolje moguće iskustvo na vodi.
Jako bismo voleli da čujemo sva pitanja i komentare koje možda imaš.
Kako možemo da pomognemo?